AudlemOnline Logo Link

Public Hall steps and forecourt to be rebuilt

29th October 2009 @ 7:07am – by Audlem Webteam
Back home  /  News  /  WREN grant for the Hall
default

The Public Hall Management Committee has received the good news that a major grant has been received from WREN towards the cost of rebuilding the steps, forecourt and boundary walls of the Public Hall.

To meet the conditions of the Planning Consent for these works, the appearance of the walls and steps are to be kept the same as they are now. Existing materials will be re-used where possible, particularly the coping stones on the front walls.

The end result should be a distinct improvement in the appearance of the Hall from the road, as well as safer flights of steps for the entrance from Cheshire Street.

The Parish Council has also contributed significantly to the cost of these works, and the balance will be met out of the Hall's own funds.


This article is from our news archive. As a result pictures or videos originally associated with it may have been removed and some of the content may no longer be accurate or relevant.

Get In Touch

AudlemOnline is powered by our active community.

Please send us your news and views using the button below:

Village Map

© 2005-2024 AudlemOnline
Visitors Today 623 / June 24,021